Loading Events
  • This event has passed.

AFLYST/CANCELED Raspy Berries + Original Music Open Mic Night

Due to Covid-19 only 50 seats are available and the concert will start an hour earlier.

Tonight’s main act is Raspy Berries!

The stage is open to singer/songwriters after the set. Sign up on the night if you’d like to play  Covid-19 precautions will be taken such as mic cleaning between acts. Please bring your own instrument(s)!

Entrance is free.

Raspy Berries er musikscenens saftigeste bær. Bandet og sangskriver-teamet består af Ida og Asta, der begge har 10+ års musisk erfaring, og har spillet og skrevet sange sammen i 2 års tid. Instrumentalt set er Raspy Berries et one-woman-band, hvor Asta spiller skiftevis klaver, trommer og begge på samme tid. Klaveret smelter sammen med trommesættet og tilsammen giver en lyd, der er minimalistisk og eksperimenterende; med et solidt groove, bestående af soul og glamrock inspireret klaver, og rytmer inspireret af hiphop, rock og R’n’B. På egen hånd sætter Asta den musiske ramme for Idas power-vokal.

Ida har en stor diva-stemme der med sin dybe bas-bund, og selvsikre klang-leg, med det samme får hele publikum til at stoppe overraskede op og lytte. Ida synger med hele krop, sjæl og stemme, og igennem sin stærke teknik fortæller historier med inderlighed og styrke. Med jazzy klang, dybde som et gospelkor og attitude som en rapper griber Idas vokal dig med et sikkert greb. Ida er en performer, og føler sig tydeligt hjemme på en scene. Ida og Astas stærke scene-kemi og spilleglæde gør, at musikken danser ud over scenekanten, og det er tydeligt at kernen af Raspy Berries er at spille live.

Raspy Berries har et eklektisk lyrisk univers med en spændvidde mellem humoristiske rap- og pop referencer og eventyrlige, billedrige beskrivelser. Teksterne er en syret fantasifuld bombe, der eksploderer lige midt i livets ømme punkter. Sangene handler om det at være ung kvinde i dag, og håndterer svære og tabuiserede emner indenfor seksualitet, køn, drømme og traume med både en rå, ufiltreret intimitet og inkluderende hjertevarme. Raspy Berries er den saftige magi, der findes i midten af kampglæde og spilleglæde. Det er ikke kun den kvindelige oplevelse, men en inkluderende feminin styrke generelt. Man får bær-juicen lige i fjæset, men saften smager.

October 20 2020

Details

Date: October 20, 2020
Time: 7:00 pm - 9:30 pm
Cost: Free

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04