Loading Events
  • This event has passed.

AFLYST/CANCELED – Kenny Wasington

Kenny Washington (US)

En jazztrio bestående af nogle af de mest anerkendte og efterspurgte musikere i Skandinavien (Jacob Christoffersen (pno), Jesper Bodilsen (bas) og Zoltan Csorsz (tr) præsenterer en af de bedste nulevende jazzsangere, nemlig Kenny Washington (US).

De 4 musikere indspillede i 2015 i løbet af  3 aftener på Jazzhus Montmartre i København albummet ”Moanin”, som blev udgivet på det legendariske pladeselskab Storyville Records.

Kenny Washington (US) vil nok være ukendt for mange i Danmark, men hans niveau som jazz- og soulsanger er på højde med de bedste jazzsangere. Han har optrådt over det meste af verden og begejstret publikum med jazz med dybe rødder i soulmusikken og med scatsang i verdensklasse.

Kenny Washington sang gennem sin opvækst i New Orleans, Washington gospel i kirken og spillede desuden saxofon. Efter college arbejdede han i 9 år flere militærorkestre, først som saxofonist, siden som sanger, da hans kæmpe talent blev opdaget. 

Siden har han optrådt som solist både i det meste af verden og har tourneret og indspillet med bl.a. vibrafonisten Joe Locke, Gregory Porter, Paula West, Wynton Marsalis, Roberta Gambarini og Eric Reed.

Billetter købes i døren.

March 30 2020

Details

Date: March 30
Time: 8:00 pm
Cost: 150DK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde
34, 2300 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04