fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Wood Factory

Wood Factory er titlen på et projekt, der i form af en jazzsekstet beskæftiger sig med original musik, komponeret af den unge pianist Johann Gustav. Som projektets navn antyder, er det et musikalsk værksted, hvor der bliver eksperimentet med kompositioner, improvisation og nysgerrighed.

Musikken bevæger sig i et nordisk-præget jazzunivers, men er også tydeligt inspireret af bl.a. rock- og folkemusik. Kompositionerne danner rammerne for numrene, men herfra vægtes plads til improvisation højt, hvorfor de medvirkende musikere også spiller en afgørende rolle for bandets lyd.

 

Wood Factory består af:

Johann Gustav Skov-Hansen – klaver

Frederik Lundin – saxofon

Jonas I. Due – trompet og Flygelhorn

Mads Nørgaard – guitar

Matthias Petri – kontrabas

Lasse Schjerning – trommer

 

Johann Gustav har udgivet to album med projektet Wood Factory. Det seneste album blev udgivet i 2018 og har titlen Wood Factory Seizing Intuition.

Læs mere om projektet og hør udvalgte numre på Johann Gustavs hjemmeside. 

Uddrag af seneste anmeldelser

Jeg sluttede min anmeldelse af Johann Gustavs debutplade, for et par år siden af med en salut om, at forventningerne til opfølgeren var skruet gevaldigt i vejret. Og de indfries til fulde på Seizing intuition. (…) Johann Gustav har ladet intuitionen råde i forbindelse med skabelsen af musikken. Johann Gustavs intuition giver til overflod nogle flotte kompositioner, hvor de enkelte medlemmer af bandet får lov til at vise sig frem. 

– Jazznyt

De ofte storladne arrangementer gennemføres her med sin egen logik hvor især en flot opbygning af indledningsnummeret gør sig gældende, mens man i Take Off præsenteres for en insisterende, gentaget frase, der dog ikke tipper over, da der kontrasteres med solistiske indsatser af et stærkt hold (…) Der gives i det hele taget plads til fine soli af Jonas Due på muted trompet i den smukke Enticing Solitude og af den garvede Fredrik Lundin, hvis saxsolo på Wide Open synes at gro ud af arrangementet.

– Jazz Special

September 26 2020

Details

Date: September 26, 2020
Time: 5:00 pm - 7:00 pm
Cost: DKK50

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04