fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

William Quist

Køb billet via link eller i døren – entré 80,-

William Quist er en dansk upcoming artist, som tager den klassiske pop-lyd og kombinerer den med flowet og de lyriske elementer fra hiphopscenen.

William Quist tager lytteren med på en relaterbar rejse gennem emner som at gå for meget i byen til at finde den store kærlighed, eller skulle navigere i et landskab fyldt med fælder på de sociale medier. Med hans ærlige, ungdommelige og skarpe lyd formår han for alvor at tage lytteren i hånden mens energierne folder sig ud.

Bag William Quist finder man en ung jysk fyr, som ikke blot er en dygtig sangskriver og artist, men man finder en mand, som også er enormt hårdtarbejdende og passioneret omkring sit projekt. Han har med singlerne ”Det Fint”, ”Bedste/Værste” og ”Hvor Tager Du Hen” vist sit voksende potentiale. William har blandt andet ligget på Spotify playlisten “DK Rap” i 6 uger, ramt New Music Friday Denmark, og er blevet spillet på P3´s Vidundergrunden af flere omgange.

William har i efteråret 2023 udgivet sin første EP med titlen ”Har Det Egentlig Godt”, som for alvor har vist hvad den unge musiker kan. Udover EP’en har William masser af ny musik klar lige rundt om hjørnet, og I kan godt glæde jer!

May 16 2024

Details

Date: May 16
Time: 9:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04