fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

TJIDA

Køb billet via link eller i døren – entré 150,-

Tjida er en dansk artist og sangskriver, der laver melodisk pop med sangbare hooks og stærke tekster. Hendes lyd er kendetegnet af en blød og
forførende vokal, ofte i kontrast til tungere beats og skarpe synths, der kredser i et helt særligt lyrisk univers fuld af finurligheder. Der refereres til
artister som Ariana Grande, Tove Lo og Robin i produktionerne, og melodi og tekst er inspireret af bl.a. Anne Linnet, Thomas Helmig og Andreas Odbjerg.

Tjida beskriver selv hendes musik som ‘små pop-perler sat på en rød tråd af drømme, kærlighed og tvivl’.

Med uptempo feel good produktioner som ‘De Sko’ og ‘Gøre det med andre’ med kor-harmonier, glamourøse strygere og synths, man ikke kan stå stille til, men også mere urban-poppede sange som ‘9 liv’ og ‘Alien’, der er mere følsomme og filosofiske, er Tjidas musik relaterbar og inkluderende, og hun fortæller selv:  ”Det er vigtigt for mig at lave noget musik, der opløfter andre og giver dem selvtillid, samtidig med at der er noget på spil i teksterne. Sangene har ofte en masse humor og spiller på min egen naivitet i mine relationer, men de rummer også en kæmpe sårbarhed, der jo er forbundet med at give sig hen noget eller nogen, som er et stort tema for mig”

Tjida, der har det borgerlige navn Ida Skriver Olesen, er født og opvokset i København og har udover en musikalsk baggrund også rødder i film- og mediebranchen og har altid været fascineret af levende billeder, som hun lader både sin sangskrivning og visuelle univers inspirere af. På Den Rytmiske Højskole mødte hun i 2015 de venner og musikere, der i dag udgør hendes velspillende band, og har spillet bl.a Urban13, Byhaven, RUST, lille Vega mfl. Hun er idag repræsenteret af Mermaid records og Prime booking og udgiver en EP/album i 2024 og spiller live på flere upcoming-scener.

May 30 2024

Details

Date: May 30
Time: 9:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04