fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Fistful of Dollars

Fistful of Dollars. Danmarks bedste Honky Tonk orkester.

Med sit specielle mix af Americana, Country og Honky Tonk står Fistful of Dollars for noget helt særligt på den danske musikscene.

Bandet har udgivet fire albums, og i starten af 2024 udsendte de singlen ”Without Your Love” sunget af forsanger Torsten Lefmann i duet sammen med Americana sangerinden Nanna Larsen.

Det seneste hele album ”Blue Sky Rain” kom i 2018, og herfra kom to singler i A-rotation på P5. ”Live fra Little Village” fra 2014 blev indspillet i Fistful of Dollars’ egen musikklub på Christianshavn, og det er netop ved live koncerterne, du får den fulde oplevelse af bandet. Deres nærvær er legendarisk – selv på festivalscener skaber de en intimitet der er enestående.  

– For os er det ikke nok at spille godt. Vi elsker det, vi laver, men vi vil også have, at publikum får en fest ud af at høre os, siger bandets karismatiske forsanger, Torsten Lefmann. 

Fistful of Dollars blev født på den lille rockklub Lades Kælder i København og voksede op med et utålmodigt og højrøstet publikum der ikke var tilbageholdende med at udtrykke, hvis der var noget de ikke brød sig om. Det gav stamina og hår på brystet.

I perioder har bandet arbejdet tæt sammen med bla Ivan Pedersen, Tamra Rosanes og amerikanske George Kilby jr, og hjemme i København har det længe været populært for sangere og musikere at droppe forbi en af Fistful of Dollars’ koncerter og give et nummer.

Fistful of Dollars har spillet på de fleste danske spillesteder og festivaler for folk, country og andet håndspillet musik, inkl Tønder Festival.

Niels Poulsen – guitar

Ole Bendix – pedal steel

Rune Holberg – bas

Karsten Mansa – trommer

Torsten Lefmann – sang og guitar

 

Dj efter koncerten

May 31 2024

Details

Date: May 31
Time: 10:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04