Loading Events
  • This event has passed.

Sunburtz – UNGDOMS DIVISIONEN

Dørene åbner kl. 19.00 – køb billet i link eller i døren  – entré 40,- (OBS først til mølle princippet – kun siddepladser til de første 100 gæster)

Sunburzt er et alternativt Indie/rockband

Der blev skabt i 2022 og består af de fire medlemmer.

Inger på sang og bas. Silas på trommer. Karl og Emil på guitar og kor.

De er alle mellem 16 og 17 år og har skrevet alt musik og tekst selv. De har allerede udgivet flere numre på Spotify og andre tjenester og i de to år de har spillet sammen, er det blevet til flere koncerter og masser af studietid. 

De har på baggrund af deres materiale allerede skabt sig en god fanskare. Det er dette materiale de nu kommer ud i landet og får afprøvet og de ser frem til at kunne  vise hvad de har arbejdet på…

Ungdoms Divisionen: 

Man skal kravle før man kan gå. Vi vil på Drop Inn gerne præge de unge talenter og være ildstedet der gør gløderne til flammer. Derfor har  vi udviklet en non-profit ungdomsafdeling. Her får de mulighed for at prøve kræfter med en ægte koncert 1 til 1 fra get-inn til lydprøve til backstage-nerver inden showtime. 

Bands og musikken findes på skoler og musik relaterede uddannelser.

Der sigtes efter 45 minutters original/cover musik.

Der samarbejdes med musikinstitutioner og afholdes bl.a. koncerter for kommende afgangselever. Billetprisen for koncerten er symbolsk og alle indtægter i døren går til bandet. 

 

March 21 2024

Details

Date: March 21
Time: 8:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04