fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Sting / Police Jam

Entré:
Billetter i forsalg 120,- kr. på billetto
Billetter i døren 140,- kr.
Lørdagen byder på Danmarks bedste Sting og Police Jam!
”… I was very impressed. If I get sick and can’t make a few gigs in the future, I’ll give you a call – Good luck & thanks – Sting”.
Således skrev selveste Sting i et brev til det danske kopiband Sting Jam. Sting havde netop lyttet til en af Sting Jams promotion-CD´er og han blev så glad over at høre bandets fortolkninger af sin egen musik at han skrev en hilsen til bandet…
Dermed fik bandet et gigantisk skulderklap for når man kan imponere mesteren selv kan det vel ikke blive bedre? Sting Jam har siden 2001 optrådt på de kendte klubber og festivaler rundt om i landet – og på alle spillestederne er publikum enige med Sting i at Sting Jam er et band der virkelig kan levere en stor musikalsk oplevelse.
Der har i tidens løb været en del Sting / Police kopibands i Danmark, men når det drejer sig om at få den ultimative Sting-oplevelse er der kun ét band… Sting Jam!!
Udover alle de kendte Sting-numre har Sting Jam selvfølgelig også alle de store Police-klassikere på repertoiret…
Årsagen til at Sting Jam gang på gang har taget publikum – og Sting – med storm, skyldes ikke mindst at alle musikere i bandet er 100% dedikerede Sting-fans, og at de alle gør deres yderste til at det bare skal være helt rigtigt !!
At bandet så samtidig er forrygende på en scene med en fantastisk udstråling, og eminent dygtige musikere, gør jo ikke sagen værre… Sætter man så en sanger som Mikkel Landsdorf i front – der kan synge og lyder som Sting – ja så er det bare optimalt! Mikkel Landsdorf er bl.a. kendt fra sin optræden i ”Elsk mig i nat” på Kanal5 i foråret 2008!
Sting Jam er virkelig et jamband i topklasse, og når du oplever numre som
– If I Ever Lose My Faith – If You Love Somebody
– Message In a Bottle
– So Lonely – Englishman in N.Y.
– Don’t Stand So Close To Me
– Every Breath You Take
– Roxanne
– Desert Rose m. m.
Sting Jam består af:
Mikkel Landsdorf : ”Sting”
Nikolaj Bloch : Guitar & vokal
Mikael Nordmark : Keyboards
Anders Borre Mathiesen: Bas & vokal
Lars Lundgaard : Trommer & vokal
October 07 2023

Details

Date: October 7, 2023
Time: 10:30 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04