fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Stig Skovlind med Band

Entrè DKK 150,- i døren
Stig Skovlind – sanger og sangskriver fra Helsingør – har gennem de seneste år etableret et trofast publikum, der fylder caféer og spillesteder rundt i Danmark – senest på Nørrebro hvor en udsolgt Café Funke festede sig igennem Stig’s danske sange. Med hits som ‘Jeg skal hilse fra Havana’ og ‘Blå oceaner’ blander Stig sig med de allerbedste herhjemme.
Med sit fremragende orkester i ryggen leverer han sange og fortællinger, der efterlader dit hjerte i fri dans. Inspirationen fra kunstnere som Paul Simon, Sting og Bo Kaspers Orkester er kun en indikator for dig, der måske endnu ikke har oplevet Stig’s evner som sangskriver og musikmager. Når du har oplevet ham ved du, at han er sin helt egen.
Nye publikummer bliver taget med storm og går glade og overraskede fra
Stig’s koncerter der er så nærværende og musikalske at man bliver fanget helt ind i maskinrummet og kørt igennem livet’s nuancer med Stig som en varm og ærlig kaptajn, der har prøvet både havblik og orkan.
Orkestret:
Stig Skovlind (vokal) – Claudia Campagnol (keys og kor) – Niclas Campagnol (trommer) – Yasser Pino (Bas) – Nicolai Levring (guitar og kor)
October 12 2023

Details

Date: October 12, 2023
Time: 9:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04