Loading Events
  • This event has passed.

Stig Møller & Peter Ingemann band

IMPORTANT! TICKETS ONLY AVAILABLE AT THE BAR/KØB BILLETTER I BAREN.

Stig Møller:

Startede som folkesanger i 1960’erne. I København var Las Vegas scenen, men Stig rejste også rundt i Europa. I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne STEPPEULVENE, og senere igennem 1970’erne var Stig med i grupper som: Kajs Camping – Skousen/Ingemann – Starfuckers – Skjald m.fl., og det er også blevet til egne LP-udgivelser og eget orkester, nemlig: Stig Møller Band.  Igennem diverse grupper har Stig Møller placeret sig som solist

Aktuel udgivelse: ” S I K K E    E N   D E J L I G   D  A G ”

P.t. har Stig Møller og Peter Ingemann CD “ude” med titlen:

“LIVET GROR – OG DET ER SKØNT” bestående af 15 skæringer både nykomponerede numre, lånte og gamle genindspilninger.

Peter Ingemann: 

Oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne blev kontakten til rock-scenen resultatet, der gjorde Ingemann til el. -bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann – No Name – Røde Mor – Drops og Bellami.

AKTUELLE BANDS: DREAM  CITY  *  COPENHAGEN  JAZZ  *  STIG MØLLER BAND

Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med selvstændige numre fra de grupper Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister.

I dag spiller Peter Ingemann “Power-blues” og “Syre-rock” med Dream City, er med i Stig Møller Trioen og er begyndt at spille jazz igen med Copenhagen Jazz.

Hans Fagt:

Spillede i mini-big bandet Blast hvor Hanne Boel sang. Han er uddannet på Berkerlee i USA og vi møder ham i Kim Larsen´s Bellami fra Forklædt som Voksen og frem til Kielgasten. Hans er også med i Kim´s efterfølgende band Bell Star. Nu spiller Hans Fagt med os og han sidder også bag trommerne hos PÅ SLAGET 12. Hans Fagt laver også workshops for firmaer og kurser hvilket han gør med de evner man også nyder godt af på RYTMISK MUSIKKONSERVATORIUM.

Jens Haack

Super saxofonist. Jens var/er lyuen i Moon Jam men ellers har han spillet i alle mulige sammenhænge lige fra Buki Yamaz og deruda´

Når Stig Møller, Peter Ingemann, m.Band kalder til “Party”,  så er begge typiske repræsentanter fra 1. årgang af Dansk Rock.

November 02 2020

Details

Date: November 2
Time: 7:00 pm
Cost: 100DK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde
34, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04