Loading Events
  • This event has passed.

Sound Proof

Sound Proof – elektrisk terapi
Livet har ramt os hårdt det seneste årti: Skilsmisser, dødsfald blandt vores nærmeste, stress og flydende trøst. Musikken har derfor været sat på vågeblus, men ilden er aldrig gået ud.
Og heldigvis er det lykkedes for fem gamle musikvenner at finde sammen i en ny konstellation; Sound Proof. Og nu river og flår lidenskaben for musikken igen så stædigt i os, at det ugentligt koger af spilleglæde i et baglokale til et vaskeri et stenkast fra E47. Ren elektrisk terapi for livsramte mennesker.
Nu tripper vi for at dele ud af spilleglæden, og terapien, for flere begejstrede tilhørere end de, der allerede har haft fornøjelsen af Sound Proof.
Hvem er Sound Proof?
Morten Midtgaards stemme personificerer Sound Proof; et godt kogsammen af blues, soul og funk, der syder af nerve og power. Efter mange år som guitarist og korsanger, hvor han har levet the blues, er han nu klar til at springe ud som Danmarks næste store blues-stemme. Når Mr. Midtgaard åbner munden, vender folk hovedet.
Når Morten skal hvile stemmebåndene inden næste energiudladning, træder Mikkel Østergård til, og viser, hvor beskidt og funky en mundharpe kan lyde. Evner, der i sin tid indbragte ham titlen som Danmarksmester i mundharpe. Pelle Stampe lever og ånder for guitaren og blander blues, jazz og funk i en evig jagt på at leve op til egne forventninger.
Jens Steins og Ole Morten Petersens bundsolide og swingende bas og trommer er det lokomotiv, der får de andre til at lyde godt, og får alt fra slow blues til danseglad soul til at gå lige i rytme-nerven og videre ud i danseskoene.
Sound Proof er et nystartet band, men består af alt andet end nystartede musikere. Alle har et par årtiers erfaring fra store og små spillesteder i ind- og udland med blandt andre Backbone, The Förders, Remis, FunderBand og Too Bad Jim. Så håndværket er i orden, og spilleglæden er større end nogensinde, hvilket I kan få glæde af ved at booke os, hvad enten der skal lyttes eller danses.
Så skriv eller ring, hvis I vil have en aften, hvor blod, sved og tårer flyder fra instrumenterne, ned over scenen og ud i ørerne og under fodsålerne på de heldige, der får glæde af Sound Proof’s elektriske terapi.
Her er links til, hvordan vores terapi rent faktisk lyder: Et take, en mikrofon, ingen pynt.
https://www.facebook.com/soundproofdk/
https://www.youtube.com/channel/UCtM6N-mLo8Hx-jKHdpmkHhw
Kontakt:
Ole Morten Petersen, tlf. 25715959
Pelle Stampe, tlf. 29846233
Entrance: 80 kr
April 30 2022

Details

Date: April 30, 2022
Time: 11:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04