fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Caper Clowns – Akustisk. Vinder af Årets Live Pris til Odense Live Prisen 2020

Caper Clowns – Akustisk
Et femmandsband og et hav af forskellige instrumenter!
Caper Clowns, som især er kendt fra radioen med numrene Pockets og The Way I Dream, vandt Årets Live Pris til Odense Live Prisen 2020 – en af de fire priser, som Odense Live Prisen uddeler.
Odense Live Prisen er den største af sin art uden for hovedstaden!
Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK) og de har spillet til flere Danmark Dejligst koncerter, Kirsebærfestivalen, Odense Havnekultur Festival m.f..
Det skal fremhæves, at Caper Clowns har spillet til IPO-Festival i Liverpool flere gange. Festivalen foregår på The Cavern Club, hvor mere end 140 bands fra hele verden deltager.
Caper Clowns akustisk – https://youtu.be/lZ6a78CrD3o
Udpluk af Morten Gottschalck, GAFFA´s koncertanmeldelse:
… Niveuaet er forrygende.… Disse mennesker er i underholdningsbranchen, og med publikum helt oppe under næsen skal man være et skarn, hvis den ikke får et ekstra skud charme. Ingen lader chancen gå uprøvet forbi…. Jeg kigger rundt og ser smil og latter ……. Alle er fortabt i tonerne og stemningen…..….
Caper Clowns har et højdepunkt med Sleeping On The Edge Of The Rainbow, hvor vi drømmer os helt ind i bandets musikalske univers. De skiftes til at tage den forreste vokal, og det er tydeligt, at her er et band, som er varme af årevis af liveerfaring. Den sidder helt forrest i skabet, og jublen er stor…..”
Caper Clowns er lidt af en familiesammenføring – der er far og søn, to brødre og en tilløber.
Rick er søn af Henrik, der har været musiklærer for brødrene Peter og Christian, som Rick har gået i skole med.
Henrik startede som afløser og hemmeligt medlem at Caper Clowns, da han efter eget udsagn, var en tand for gammel til besætningen. Efter et års tid, overbeviste de andre ham om, at han var uundværlig, da han er en fremragende musiker og ikke mindst ejede et lydstudie og en stor bil til at køre musikinstrumenter i!
Rasmus, tilløberen, begyndte som trommeslager i Caper Clowns i 2018 efter at have tilbragt mange år hos Nordfyns Percussion, med hvem, han spillede koncerter i Japan og for det danske kongehus – Caper Clowns forventer at kunne trække på Rasmus` royale forbindelser i fremtiden!
Der er mange kreative kræfter i Caper Clowns – selvom de kun er fem mand, er de fire forsangere, tre guitarister, to trommeslagere, en basist, to på keys, fem backingvokaler, tre på percussion, en på banjo, en på lapsteel guitar og fem sangskrivere, altså på scenen! I studiet spiller de hver især på en masse andet!
Youtube link: https://www.youtube.com/CaperClowns
Under coronapandemien, har Caper Clowns spillet en livestream koncert fra
Musikhuset Dexter
Album – Abdicate The Throne: https://CaperClowns.lnk.to/AbdicateTheThrone
Album – A Salty Taste To The Lake: https://song.link/album/dk/i/1436968580
Album – The Buca Bus: https://song.link/album/dk/i/1151824609
Entre: 50 kr
April 30 2022

Details

Date: April 30, 2022
Time: 7:30 pm
Cost: 50DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04