fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Sinne Eeg og Jacob Christoffersen duo

Sinne Eeg og Jacob Christoffersen

Jazzkoncert med to verdensklasse-musikere:


Sinne Eeg (sang/voc) & Jacob Christoffersen (pno)
OBS. Kun 50 billetter!


Der spilles 1 set på 70 min.

Se også koncert med start kl. 16:30: https://inmusic.safeticket.dk/sinneeegjacobchristoffersen…

Jazz på internationalt topniveau!

Downbeat: ”The Danish jazz singer, an established star in Europe, checks all the boxes; burnished tone, perfect intonation, swing, unerring taste and an adventurous streak.”

The Guardian: ”Lustrous tones and alert improv from Danish star.”

Den internationalt anerkendte Sinne Eeg er blandt Skandinaviens største jazzvokalister. Hun er kendt over hele Europa og Asien og er tæt på et gennembrud i USA.

Overalt hvor den danske sangstjerne optræder, fascineres publikum af hendes smukke klang, stærke presens og eminente scatsang. Som en indlysende konsekvens har Sinne mange loyale fans over hele verden.

Sinne har sunget med amerikanske jazzikoner som Larry Goldings, Curtis Stigers og Peter Erskine samt optrådt på legendarsike jazzklubber som Green Mill i Chicago, Cotton Club i Tokyo og Birdland i New York.

Hun har modtaget adskillige anerkendelser, heriblandt fire Danish Music Awards for Bedste Vokalalbum, DR P2 Jazzprisen, Ben Webster Prisen, den franske Prix Du Jazz og Dronning Ingrids Hæderslegat, personligt tildelt af Dronning Margrethe og hendes søstre.

Jacob Christoffersen har været Sinnes faste pianist siden 2009 og turneret med hende over hele verden, især i USA, Japan og Europa. Den prisvindende tangentvirtuos har hele paletten; en fjer-let tilgang til smukke ballader, et groovy swing og ekseptionelle evner som akkompagnatør. Ikke overraskende er den charmerende dansker en af ​​Skandinaviens mest efterspurgte pianister.

Efter utallige koncerter over hele verden har Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo nået et bemærkelsesværdigt højt præstationsniveau med en næsten telepatisk, intern forståelse.

En koncert med Eeg & Christoffersen er din chance for at komme helt tæt på to eminente jazzmusikere og opleve en smuk blanding af jazzstandarder og Sinne Eeg´s egne kompositioner.

 

www.sinnemusic.com

May 29 2021

Details

Date: May 29, 2021
Time: 2:00 pm
Cost: 200DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04