Loading Events
  • This event has passed.

Sinne Eeg duo.

Jazzkoncert med to verdensklasse-musikere:
Sinne Eeg (sang/voc) & Josh Nelson (klaver)
Jazz på internationalt topniveau!
Downbeat: ”The Danish jazz singer, an established star in Europe, checks all the boxes; burnished tone, perfect intonation, swing, unerring taste and an adventurous streak.”
The Guardian: ”Lustrous tones and alert improv from Danish star.”
En af Europas bedste jazzsangere, Sinne Eeg, har inviteret den amerikanske stjernepianist, Josh Nelson, til en koncertrække i Danmark.
De to musikeres samarbejde begyndte under et af Sinne Eeg´s mange ophold i USA, hvor de testede deres magi som duo, men det er første gang, at de to musikere spiller sammen i Danmark. Både Sinne Eeg og Josh Nelson har opnået et teknisk og musikalsk niveau, hvor stort set alt kan lade sig gøre. De legesyge artister udfolder sig på en nærmest grænseløs, musikalsk legeplads, hvor der både swinges i gyngen og snurres rundt karussellen. Derfor er der god grund til at forvente sig en jazzkoncert på internationalt topniveau.
Josh Nelson er en prisvindende amerikansk pianist, komponist, underviser og studiemusiker som til daglig bor i Los Angeles. Han har indspillet musik til en stor mængde film og TV og udgivet adskillige albums i eget navn. Josh har optrådt med ikoner som Richard Galliano, Benny Golson og John Pizzarelli, turneret med legendariske vokalister som Natalie Cole og Kenny Washington samt akkompagneret en lang række af de mest respekterede navne i jazz, herunder Sheila Jordan og Kurt Elling.
Den sympatiske pianist har en overlegen og næsten misundelsesværdig let tilgang til både ballader og uptempo numre. Desuden mestrer han akkompagnementets største dyd, nemlig den fine balance mellem elegant tilbageholdenhed og tydelig personlighed.
Sinne Eeg har med årene cementeret sin position som en af Europas største jazzsangere. Med hyppige turneer og udgivelser i bl.a. USA, Frankrig, Kina og Japan har hun en stor og støt stigende fanskare, også langt udenfor Danmarks grænser. Hun høster således flotte anmeldelser i bl.a. Downbeat og The Guardian. I Danmark har Sinne Eeg modtaget mange anerkendelser, bl.a. Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, Dronning Ingrids Hæderslegat samt 5 Danish Music Awards for Bedste Vokalalbum, senest i 2020 for sit fantastiske album ”We’ve Just Begun” med DR Bigband.
Efterhånden kan Sinne Eeg kaldes en dansk verdensstjerne indenfor vokaljazz. Derfor kommer det nok ikke som nogen stor overraskelse at vores danske sangstjerne nu skal akkompagneres af en af de store, amerikanske kunstneres foretrukne akkompagnatører.
October 30 2021

Details

Date: October 30, 2021
Time: 8:00 pm
Cost: 200DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04