fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Samtalekoncert med Nikolaj og Piloterne

Kom helt tæt på Nikolaj og Piloterne.

Du får her mulighed for at opleve Nikolaj i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sanger i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen.

Hvordan er Nikolaj sprunget ud som sanger?
Spiller han selv et instrument?
Hvad gør ham mest glad og hvad frygter han mest?
Hvordan er livet som freelancer?
Bliver han nervøs når han skal optræde?
Hvordan forbereder man sig til at skulle på scenen?

Det kan være nogle af de spørgsmål som du får svar på denne aften. Du vil med garanti få ny viden om aftenens gæst samt et smil på læben.

Du vil komme til at høre nogle af Jakobs egne sange, et par af hans ynglings numre og historien om hvorfor han holder af netop de sange.
Numrene vil blive udført i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme.

Der er lagt op til en aften med god mad og en særlig musikalsk oplevelse, som du kun kan få på Drop Inn til denne række Samtale-Koncerter.

Nikolaj & Piloterne byder på ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli og den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema. Som fra begyndelsen er det musikalske centrum Nikolaj Christensens intenst-rustne røst, omgivet af piloternes instrumentale bund.
I 2019 kunne Nikolaj & Piloterne fejrer 30års jubilæum.
Nikolaj Christensens debut Album “Piloter” høstede anmelderroser, solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret navn blandt bådemusiknørder og teenagefans- ikke mindst via sangen ‘Ridderen af kærligheden’. I 1990 blev gennembruddet cementeret, da han fik prisen som bedste nye navn ved Dansk Grammy. I slutningen af 2019 kom udkom den nye single samt Nikolajs selvbiografi “Pilot”

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger/sideman med base i Glostrup. Han er freelance musiker, booker og familiefar og har bl.a. spillet/indspillet med L.I.G.A, Back to Back, Page Four, Lis Sørensen, Johnny Logan og mange andre.

August 19 2020

Details

Date: August 19, 2020
Time: 8:30 pm
Cost: 60DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04