fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Peter Viskinde + Pernille Højmark på Toppen på Droppen!

Entre: 185 kr inkl velkomstdrink

Toppen på Droppen er Drop Inns nye eksklusive torsdagsklub.

Som noget helt nyt vil Drop Inn præsentere to etablerede artister på scenen på én og samme aften. Du vil opleve to meget forskellige solister.

Fælles for dem er, at det er kendte navne med et solidt bagkatalog, masser af røverhistorier at berette og selvfølgelig nogle hits i bagagen.

Artisterne på Toppen på Droppen bliver under kyndig ledelse af Dennis Flacheberg på guitar/kor, som vil gøre sit ypperste for at give dig en unik aften.

Velkommen til Droppens nye torsdagsklub!
_________________________________________________________

Peter Viskinde fra hedengangne Big Fat Snake har fundet tilbage til magien ved det gode selskab i musikkens verden.

De gode år i Malurt og Big Fat Snake, som Peter Viskinde, beskriver dem, var præget af sammenhold og fælles forståelse, hvor alle trak i samme retning og alle stolede på hinanden. Den magi har han genskabt på nyeste udgivelse Godt Selskab.

“Dengang opstod der en helt særlig god magi og utrolig gode sange,” forklarer den 64-årige legendariske guitarist Peter Viskinde om hans genfundne glæde ved den sociale del af det at spille musik.

Efter otte år med tromme-samplinger og anden moderne studieteknik uden andre levende instrumenter, har han med kommende album lagt stilen om:

“Jeg har haft stor glæde af at indspille min musik (kun) i samarbejde med teknikker og musiker Steffen van Norde. Praktisk og effektivt, uden for meget sved på panden. Det har gjort det muligt at komme meget tæt på sang-sagens kerne og lyd, men sangenes sjæl har af og til været svær at finde,” siger Peter Viskinde.

“Det vigtige element, hvor jeg billedligt talt kan lugte savsmuldet i manegen, når vi indspiller “live i studiet”, har manglet. Så det bedste band er samlet og vi har indspillet SAMMEN. Godt selskab er det.
__________________________________________________________

Pernille Solo er titlen på Pernille Højmarks debutalbum der udkom primo marts 2018. Singlen “ Simpelthen Fantastisk “ udkom d. 18 maj 2017 og henover året 2017 udkom der yderligere 2 singler.

Debutalbummet er nyskrevne sange med tekster af Pernille og musik af hovedsageligt Louise Dubiel og Kristian Martinsen.

Pernille Højmark fik sit folkelige gennembrud med TV-filmen Superdame i 1991. Hun blev færdiguddannet som skuespiller fra Århus Teater i 1983. En lang række teater roller blev det til op igennem firserne og halvfemserne på Gladsaxe Teater, Det Kongelige Teater, Det Danske Teater, Folketeatret m.fl.

En række filmroller i b. la. En gang Strømer, Flamberede Hjerter, Sirup, Himmel og Helvede, kulminerede med en Bodil for bedste i birolle i 1993 i Sort Høst.

I DR´s store succes Taxa, cementerede Pernille sit image som ” Folket Datter ” og ramte igen plet i TV-serien Krøniken.

Pernille startede i 1988, sammen med Kim Kidholm, festorkesteret Sweethearts. Det er blevet til 9 album udgivelser og 1500 koncerter igennem 28 år. Som sanger har hun medvirket på adskillige støtteudgivelser, b. la. Hvor små vi er, der modtog 13 gange platin og indsamlede et betydeligt beløb til tsunamiofrene i Sydøstasien.

Pernille har de senere år været på to succes- turneer med et udvalg af revyviser fra revyernes guldalder

December 12 2019

Details

Date: December 12, 2019
Time: 9:00 pm
Cost: 185DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04