fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Marie Carmen Koppel

Entry: DKK 130,-
Marie Carmen koppel
En oplevelse – En sangstemme udover det sædvanlige.
Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.
Samtidig med stor turne aktivitet har Marie Carmen Koppel er aktuel albummet ”forgiveness” som blev udgivet den 3/2 2023.
Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Whitney Houston er også Marie Carmens erklærede idol – og Marie har endda opkaldt sin hund efter idolet!
Marie Carmen Koppels repertoire spænder vidt fra soul, gospel og over til Jazzen som også står Marie Carmens hjerte nær.
Marie Carmen Koppel er album aktuel. Hendes 10 album “Forgiveness” som netop er udkommet den 8/2 2023
Lucia odoom / anmeldelse af “Forgiveness” i Politiken:
“ Efter verdens længste januar er dette album som at blive svøbt i et blødt og varmt tæppe, lyden af håb midt i en tid med megen weltsmertz”
“Alle i dette land kender hendes stemme, der burde blive ordineret som medicin til hele befolkningen i influenza sæsonen”
“ Hendes tiende solo album “Foregivness”, udkommer efter nogle hårde år. Men på trods af alle disse prøvelser er der en stor kærlighed og tillid til verden i alle sangene. I sær i de første tre sange “Forgiveness”, “Perfect ruin” og “Fly, der lyder af rolig soul krydset med Koppels signaturgospel og sågar lidt country undertoner på “Perfect ruin” “.
Og forgiveness fik 5 stjerner i Gaffa, Ivan Rod skrev bla:
“Hun omtales ofte som Danmarks ukronede souldronning, og det Prædikat kommer ikke ud af det blå.MArie Carmen Koppel er ud af den gennemmusikalske Koppel-familie, men er i dag dem af alle der besidder den mægtigste vokal. Det er den, vokalen, der har gjort hende landskendt, ikke familien.
Marie Carmen Koppel har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse
July 07 2023

Details

Date: July 7, 2023
Time: 8:00 pm
Cost: 130DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04