fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Jesper Hedegaard Bossa 3

JESPER HEDEGAARD BOSSA 3
Den internationalt anerkendte pianist, komponist og kapelmester Jesper Hedegaard, som vandt prisen Troféu Caymmi Bahia i Salvador Brasilien, har blandt andet optrådt i USA, Tyskland, Norge, Sverige, Portugal og selvfølgelig Danmark.
Oplev hvad et livs indlevelse i Brasiliansk Musik har betydet for en pianist der valgte at satse alt, da han som 24årig rejste til Sambaens og Bossa Novaens land – I interaktion med to af Brasiliens ypperste musikere med omfattende international karriere og samarbejde med mange af Brasiliens største artister.
Jesper Hedegaard Bossa 3 præsenterer verdenskendte Bossa Novaer af Antonio Carlos Jobim, Baden Powell og andre store brasilianske komponister.
Anmeldelse
”En stor mester og komponist – Jesper Hedegaard er bare så dybt forankret i sit stof at der burde stå brasilianer som nationalitet i hans pas” – Thorsten Rasmussen, formand for Hornbæk Jazzklub.
Line-up: Jesper Hedegaard (DK) – piano, Rômulo Duarte (BRA) – bass, Jacob Melchior (DK) – drums
Jesper Hedegaard (DK) piano – har specialiseret sig i Brasiliansk Musik siden 1976 og har boet og optrådt i Brasilien i 12 år. Her spillede han med en række af Brasiliens ypperste musikere som Celso de Almeida, Paulinho Trompete, Marcelo Martins, Rômulo Duarte og mange andre. I Danmark har Jesper gennem 12 år ledet New Brazilian Quartet og har blandt andet optrådt på Copenhagen Jazzhouse, Vega og Montmartre. I 2012 udgav han Cd’en Time to Change som fik ekstraordinær fin anmeldelse af Jens Lohmann i Jazz Special.
Rômulo Duarte (BRA) – er en af Brasiliens fremmeste bassister. Han har med sit suveræne spil været med helt i top sammen med mange af Brasiliens store mestre som for eksempel Gilberto Gil, Milton Nascimento, Caetano Veloso og Hamilton de Holanda. De sidste 3 år bosat i Danmark hvor han blandt andet har optrådt med Thomas Clausen og i Niels Lan Doky International Jazz Collective.
Jacob Melchior (DK) trommer – flyttede i 1994 til New York, hvor han har boet og optrådt i over 20 år. Jacob har turneret internationalt og optrådt på Montreal Jazz Festival, Londons Notting Hill Carnival, Copenhagen Jazz Festival, Bossa Nova i Italien og The Blue Note i Seoul, Korea. Altid interesseret i at spille samba, realiserede Jacob et af sine mål i løbet af de seks måneder 1990-91, da han boede i Brasilien for at opleve den ægte vare. I Danmark siden 2017 har han spillet med Thomas Clausen, Ben Besiakov, Jesper Løvdal, Bob Rockwell, Kjeld Lauritsen og Thomas Fonnesbæk.
July 07 2023

Details

Date: July 7, 2023
Time: 4:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04