fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Lars Jansson Trio

Efter mere end femogtredive år i musikbranchen ses Lars Jansson nu som en etableret og respekteret komponist, arrangør, pianist og pædagog. Han har samarbejdet med flere fremtrædende musikere, for eksempel Jan Garbarek, Arild Andersen, Radka Toneff, Steve Swallow, Lew Sollof, Bob Berg, Rune Gustafsson, Ulf Wakenius, Georg Riedel, Rigmor Gustafsson, Göran Fristorp.

Lars Jansson blev Danmarks første jazzprofessor i Aarhus i 1998 og samme år blev Lars Jansson nomineret til den danske Jazzpar -pris. Lars Jansson modtog den danske Grammy for albummet Hope 2001. Lars Jansson Trio er en af ​​de mest berømte jazzgrupper i Skandinavien og Japan og har turneret store dele af verden. Lars Jansson Trios lange samarbejde har resulteret i udgivelsen af ​​cirka ti plader.

At være en del af det kollektive og samtidig have den totale individuelle frihed til at udtrykke deres egen stemme. Pianist Lars Janssons definition af jazzens kerne opsummerer også, hvad vi kan forvente at høre, når han optræder på Fasching med sin trio.

Det er musik, der forener og fornyer: både på og uden for scenen, og som et kollektivt og individuelt.

Lars Jansson – klaver,
Thomas Fonnesbaek – bas,
Paul Svanberg – trommer

July 03 2022

Details

Date: July 3, 2022
Time: 10:00 pm
Cost: 157DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04