fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Bobo Moreno trio

Dansk trio i international klasse med sangeren BOBO MORENO pianisten OLE KOCK HANSEN og bassisten BO STIEF.
En trio med tre kendte musikere i absolut verdensklasse – tre super erfarne og virtuose kunstnere. Trioen har gennem de sidste år etableret sig stærkt i det danske musikliv med mange, mange vellykkede koncerter. I august 2010 kom cden 50 ways og i 2013 udkom cden ”Dreamsville”.

Begge cd’er har fået overstrømmende og positive roser i ind og udland.

Repertoiret er et bredt udvalg af sange, mange af dem kendte med specielle budskaber og sangene er omhyggeligt udvalgte. Numrene tolkes i personlige udgaver med de tre musikeres originale fingeraftryk. Musikken er et bredt udvalg af sange fra mange meget forskellige genre.

Sangene er i centrum. Bobo Moreno er nok en af de største danske sangere nogensinde. Bobo Morenos legende musikalske sang får her i denne trio det fokus, som hans kæmpe talent fortjener.. Bobo Morenos har er meget bredt repertoire som han synger med utroligt overskud.
Ole Koch Hansens høje klasse klaverspil, både som akkompagnatør og solist og Bo Stiefs brede klangfulde basspil på top plan fuldender trioen.

Ole Kock og Bo Stief har siden midt tresserne været vigtig ikoner på musik scenen. De to har med deres åbne holdning til musik spillet med de fleste bl.a. Miles Davis, Stan Getz, Toots Thieleman,Ben Webster, Dexter Gordon, Chet Baker Sanne Salomonsen for at nævne få.

De tre musikere har fundet en åben, underholdende og uhøjtidelig stil , som giver plads til velklingede, stemningsfyldt og virtuos musik for ALLE.

Entre 150 kr Mobilpay or Cash i døren

OBS: Grundet COVI 19 restriktioner er der kun 50 siddepladser
til salg

July 05 2020

Details

Date: July 5, 2020
Time: 2:00 pm - 3:15 pm
Cost: 150DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04