fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

UNGDOMS DIVISIONEN – HAVTORN

Køb billet via link eller i døren – entré 40,-
Det nye dansksprogede københavnske rockband HAVTORN, mødte hinanden på gymnasiet sidste år. Siden da har de skrevet og komponeret deres egen musik, samt stiftet bandets egen personlighed.
HAVTORNS følelsesladet dynamikker og poetiske tekster skaber tilsammen et univers, lytteren kan vokse ind i og blive en del af.
Som liveband leverer HAvntorn en rå og nuanceret, storladen lyd, hvilket skaber en intens atmosfære og gør dem til noget helt særligt.
Ungdoms Divisionen:
Man skal kravle før man kan gå. Vi vil på Drop Inn gerne præge de unge talenter og være ildstedet der gør gløderne til flammer. Derfor har vi udviklet en non-profit ungdomsafdeling. Her får de mulighed for at prøve kræfter med en ægte koncert 1 til 1 fra get-inn til lydprøve til backstage-nerver inden showtime.
Med en koncert om måneden sættes scenen for de unge talenter.
Der samarbejdes med musikinstitutioner og afholdes bl.a. koncerter for kommende afgangselever. Billetprisen for koncerten er symbolsk og alle indtægter i døren går til bandet.
Uddybende Info om ide og baggrund:
Drop Inn har en ambition om at være en stor del af talentudvikling i dansk musik. Det inkluderer også de spirende unge, som allerede i en ung alder ved hvad de vil og kan.
Derfor er der basis for en scene, hvor de kan opleve det, der for manges vedkommende bliver deres levevej og karriere.
Musik konceptet på Drop Inn er præget af original musik fra København og Danmark. Derfor passer Ungdoms Divisionen fint ind da de unge musikanter får mulighed for at spille deres eget materiale.
Bands og musikken findes på skoler og musik relaterede uddannelser.
Der sigtes efter 45 minutters original/cover musik.
Bands´ne får alle de samme oplevelser og vilkår såsom backstage, lydprøve, spænding inden koncerten og oplevelsen af en rigtig koncert for et publikum på en legendarisk scene.
Der faciliteres det samme setup som der gør på store spillesteder til professionelle musikere. Alt udføres efter bogen inden for live-musikkens verden 1:1. Herunder billetpris og kontrakt der udføres og aftales.
De unge musikere får mulighed for at øve sig i at eksponere sig selv live, og bruge erfaringer fra koncerten til at udvikle sig yderligere.
Herunder kontrollere nervøsitet og forventninger inden koncerten.
Der åbnes op for en pre-fase hvor bands skal fokusere og øve op til koncerten. Det udvikler bandet/de unge og giver ro i forhold til at skulle på scenen.
Der lægges vægt på uddannelse i live musik 1:1. Herunder efter evaluering af koncerten. Med de samme vilkår som på store spillesteder i en lille skala får de unge en stor erfaring og oplevelse i at stå hvor de helst vil stå.!
Ydermere får de unge musikere mulighed for at eksponere sig selv og bandet fremadrettet via billede materiale der vil kunne bruges efterfølgende af bandet og de unge musikere.
May 23 2024

Details

Date: May 23
Time: 8:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04