Loading Events
  • This event has passed.

Tore Eg Band

Entré: DKK 100,- dørsalg
Tore Eg Band
Singer/songwriter Tore Eg skriver sange, der raser, rører og rocker.
Stilen er dansksproget, melodiøs, guitarbåret indierock med en mørk blå tone, inspireret af nyere navne som War on drugs og Sharon von Etten, men også af ældre koryfæer så forskellige som Nick Cave, Elvis Costello og Roxy Music. På tekstsiden er Tore Eg helt sin egen, når han i lyriske vendinger beskriver mørke hjørner og afkroge af det at være menneske i verden.
Med sig til at sende sine sange ud over scenekanten har Tore Eg et stærkt hold af musikere, bestående af David Kampmann (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jakob Rønlov (trommer)
Tore Eg er noget af en veteran på den danske musikscene. Med en fortid som dynamisk frontmand i bands som Creme X-treme, Little Triggers og Dogfood har han turneret hver en afkrog af Danmark..samt en månedlang og ikke så lidt turbulent tour i det hedengangne Sovjetunionen dengang for længe siden.
Med singlen ”Støv”, som DR har spillet flittigt henover sommeren, og den kommende single ”Ubrugte dage”, bevæger Tore Eg sig ind i en mere moderne rocklyd, uden dog at give køb på gamle dyder som drive og feeling.
Kom selv og hør på Drop Inn 4/11 kl 23.00
November 11 2022

Details

Date: November 11, 2022
Time: 10:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04