Loading Events
  • This event has passed.

Thorbjørn Risager Kvartet

Alle, der interesserer sig for blues, kender Thorbjørn Risager & The Black Tornado, som i efterhånden 19 år har underholdt blues-elskere verden over med deres koncerter og udgivelser.
Færre ved, at Thorbjørn Risager og Tornado-pianomand Emil Balsgaard har en historie sammen, der går væsentlig længere tilbage i tiden. Det er nemlig ca. 27 år siden, at deres makkerskab begyndte i New Orleans blues ’n’ funk bandet Rad Gumbo.
Thorbjørn og Emil har brugt corona nedlukningen til at indspille deres 3. duo album, som har fået titlen Taking The Good With The Bad.
Albummet viser, at deres kærlighed til den særlige New Orleans blues ’n’ funk stil stadig er intakt med pulveriserende boogie blues, strejf af caribiske rytmer, syrede delta-grooves og low down dirty funk.
Det er Tornado-bassist Søren Bøjgaard, der har indspillet og co-produceret albummet, og han er også med på Drop Inn denne aften, ligesom den sagnomspundne Tornado-guitarist Joachim Svensmark også vil kaste stjernestøv over arrangementet ved sin tilstedeværelse.
Besætning:
Thorbjørn Risager (voc, guitar)
Emil Balsgaard (piano)
Joachim Svensmark (guitar)
Søren Bøjgaard (bas)
November 04 2021

Details

Date: November 4, 2021
Time: 8:00 pm
Cost: 125DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04