fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

The Mysterious Mr. Jones – David Bowie Tribute

ENTRÉ 70,-
KUN DØRSALG
The Mysterious Mr. Jones
Sådan har du aldrig hørt David Bowie!
The Mysterious Mr. Jones er et energisk og medrivende showband, der leverer en totaloplevelse i lyd, lys og billeder. De fortolker en af de største sangskrivere og stilskabere i rockmusikkens historie, men ikke helt efter bogen.
Musikken bliver gengivet med stor respekt, men sådan at alle sange får et tydeligt twist. Bowie hed oprindeligt David Robert Jones, deraf navnet, og bandet stræber efter at give publikum en ny oplevelse, både kendere og folk, der måske ikke kender så meget til denne ekstremt spændende og produktive kunstner. Det er en kunst at opnå blot lidt af den magi og mystik, der præger de gamle albums, men bandet slipper godt fra det, ved at bruge sig selv og deres helt eget udtryk, frem for at forsøge at være en kopi. Sætlisten spænder fra de store hits til forholdsvis obskure numre og tidsmæssigt spænder de over præcist 50 år fra 1966 til 2016.
Visuelt er dette ambitiøse projekt inspireret af Roger Waters og Gorillaz, men i en meget mindre skala. Gennem hele showet suppleres musikken med visuals der kører syncront med bandet – med strygere og elektroniske elementer på backingtrack.
September 24 2022

Details

Date: September 24, 2022
Time: 11:00 pm
Cost: 70DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04