fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Tamra Rosanes + Maria Montell på Toppen på Droppen!

Støttet af Københavns Kommunes Honorarstøtte.

Entre: 185 kr inkl velkomstdrink

Toppen på Droppen er Drop Inns nye eksklusive torsdagsklub.

Som noget helt nyt vil Drop Inn præsentere to etablerede artister på scenen på én og samme aften. Du vil opleve to meget forskellige solister.

Fælles for dem er, at det er kendte navne med et solidt bagkatalog, masser af røverhistorier at berette og selvfølgelig nogle hits i bagagen.

Artisterne på Toppen på Droppen bliver under kyndig ledelse af Dennis Flacheberg på guitar/kor, som vil gøre sit ypperste for at give dig en unik aften.

Velkommen til Drop Inns nye torsdagsklub!
_____________________________________________________

Tamra Rosanes har siden 70’erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Grundet en lang karriere har hun skabt et indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.

Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes opnået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Publikum bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsangene fra 60’erne og musik fra vore dages tid. Tamra Rosanes optræder som solist, med trio eller større band.

Tamra Rosanes er kendt som Danmarks ukronede countrydronning. Men sit album ‘Divided Heart’, som kom på gaden 15. marts 2019, viser hun nye sider af sit musikalske talent.

“Home is where the heart is” synger Tamra Rosanes flere gange på titelsangen. En sætning, som slår en gennemgående tematik for albummets sange an – splittelsen mellem to steder, der begge føles som ens hjem. Den følelse kender den amerikanskfødte sangerinde selv meget til. Hun flyttede hertil for 44 år siden – siden har hun haft sit amerikanske ophav på den ene side og sin “nye” tilværelse i Danmark på den anden. Helt konkret resulterede dette i, at hun sidste år fik tildelt dobbelt statsborgerskab, så Tamra Rosanes kan kalde sig selv amerikaner og dansker på lige fod.

__________________________________________________________

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Sange og pop hits, som “Jeg er her for dig” Sådan går det hver gang” “Svært at være gudinde” “Kys mig op til himlen” “Her er gude godt, at være” Imens hun sang (Di da di ) etc… var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne
Hun er opvokset med Jazz, som en fast bestanddel af hendes barndom, det er derfor naturligt, at Maria Montell ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens der er skrevet igennem tiden.

Hun har i de seneste mange år været aktiv som Jazz sangerinde blandt andet med Benjamin Koppels ”Jazz Galla”.

Maria Montell har en særlig forkærlighed inden for Bossa Nova, som også giver sig til udtryk i hendes senere album udgivelser. Herunder det anmelderoste ’Bossa for My Baby’, hvor hendes talent som evergre- en og bossa sangerinde kommer til udtryk på formidabel vis.

Maria Montells største udlands hit til dato, med 1,8 millioner solgte, er også en Bossa Nova (And so the story Goes Di DaDi) som fik hende rundt i verden.

October 10 2019

Details

Date: October 10, 2019
Time: 9:00 pm - 11:00 pm
Cost: 185DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04