fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Sylvester Larsen er klar med samfundsaktuelt album ‘Trolddom’

Sylvester Larsen har aldrig været sky for at lave popmusik med noget på hjerte.
Med den kommende 8. udgivelse i kataloget påtager Sylvester sig endnu engang ansvaret som en af Danmarks mest indsigtsrige pop-rock musikere med sans for den samfundsaktuelle melodi.
Intentionen med det kommende album ‘Trolddom’, som udkommer d. 16 april, er netop at berøre de betændte emner som Sylvester selv har observeret i senere tid.
Hvad end dette gælder shitstorm-tendensen på de sociale medier, hvor smagsdommerne hersker eller sågar folkeskolens afmagt, når læren mister kontrollen over klasseværelset.
Sidstnævnte har Sylvester haft helt tæt på kroppen, da han agerede som lærervikar på et par folkeskoler i København i en årrække.
Et emne hvor Sylvester’s komiske sans kommer til udtryk, da oplevelsen bliver sat i livlige og humoristiske rammer på sangen Lærer Larsen.
Sylvester kommer heller ikke uden om at indfri hans egne tanker om den aktuelle Me Too debat, der i høj grad verserer i samfundets nutidige diskurs.
Titelsangen er i Sylvesters ord “en hyldestsang til
bøgernes forunderlige verden”, en verden som altid har været en kilde af inspiration til kunstnerens egne lyriske værker.
Rygraden for Sylvester’s musik er ligeledes skabt med fokus på den gode komposition, hvori den evige jagt efter melodisk perfektion er den konstante drivkraft for hans værker. Sylvester’s egen beundring for de eksperimenter der kom ud af 60’erne og 70’erne kommer såvel også til udtryk på det nye album igennem hans egen sans for komposition og melodi.
Med sange som Gyldent Håndtryk, Pandemi og Yahya kommer lyttere med på en rejse bestående af indsigtsrige tekster kombineret med en raffineret lyd, der både lægger op til dans såvel som det mere tankevækkende lyt.
“Det her album er et forsøg på at lave lettilgængelig pop med noget på hjerte”, fortæller Sylvester larsen.
Det kommende album inviterer lyttere ind i en intim verden af perspektiver dannet ud fra kunstnerens egne erfaringer.
I hans søgen efter at den samfundsrelevante popsang gør sig gældende igen, kan vi nu opleve Sylvester Larsen på hans 8. studiealbum, Trolddom.
Sponsoreret af Honorarstøtte og Statens Kunstfond.
June 04 2022

Details

Date: June 4, 2022
Time: 8:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04