Loading Events

Stig Møller, Peter Ingemann, Hans Fagt og Jens Haack

Køb billet via link eller i døren – entré 120,- – kom i god tid for siddeplads!

Stig Møller guitar og vokal

Startede som folkesanger i 1960’erne. I København var Las Vegas scenen, men Stig rejste også rundt i Europa. I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne STEPPEULVENE, og senere igennem 1970’erne var Stig med i grupper som: Kajs Camping – Skousen/Ingemann – Starfuckers – Skjald m.fl., og det er også blevet til egne LP-udgivelser og eget orkester, nemlig: Stig Møller Band.
Igennem diverse grupper har Stig Møller placeret sig som solist Aktuel udgivelse: ” S I K K E E N D E J L I G D A G ”

P.t. har Stig Møller og Peter Ingemann CD “ude” med titlen: “LIVET GROR – OG DET ER SKØNT” bestående af 15 skæringer både nykomponerede numre, lånte og gamle genindspilninger.

Peter Ingemann bassist og vokal

Oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne blev kontakten til rock- scenen resultatet, der gjorde Ingemann til el. -bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann No Name – Røde Mor – Drops og Bellami. AKTUELLE BANDS: DREAM CITY * COPENHAGEN JAZZ * STIG MØLLER BAND

Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med selvstændige numre fra de grupper Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister.

I dag spiller Peter Ingemann “Power-blues” og “Syre-rock” med Dream City, er med i Stig Møller Trioen og er begyndt at spille jazz igen med Copenhagen Jazz.

Hans Fagt trommer

Spillede i mini-big bandet Blast hvor Hanne Boel sang. Han er uddannet på Berkerlee i USA og vi møder ham i Kim Larsen´s Bellami fra Forklædt som Voksen og frem til Kielgasten. Hans er også med i Kim´s efterfølgende band Bell Star. Nu spiller Hans Fagt med os og han sidder også bag trommerne hos PÅ SLAGET 12.

Hans Fagt laver også workshops for firmaer og kurser hvilket han gør med de evner man også nyder godt af på RYTMISK USIKKONSERVATORIUM

Når Stig Møller, Peter Ingemann, m. band kalder til “Party”,så er begge typiske repræsentanter fra 1. årgang af Dansk Rock.

Jens Haack saxofon
Jens Haack (sax) : Startede sin musikalske karriere på Københavns Hovedbanegård i 1972. I 1977 blev han professionel musiker og har siden været et kendt navn på den danske musikscene. Mest kendt er han som Moonjams oprindelige saxofonist, med den helt særegne og karakteristiske lyd.

May 06 2024

Details

Date: May 6
Time: 8:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04