fbpx
Loading Events

Sound of Duke

Buy tickets via link – entry 100,-

Sound of Duke er et band, der spiller musik fra Duke Ellingtons legendariske og omfattende repertoire. Med inspiration fra traditionel jazz fremfører vi sangene i egne fortolkninger med nye friske arrangementer, hvor du kommer til at mærke bandets glæde og kærlighed til musikken mellem hinanden. Der udloves swing, spilleglæde og festlig stemning når Sound of Duke spiller! De seks unge medlemmer mødtes i 2022 på Skurups Folkhögskola i Skåne. Som vinder af Blue House ungdoms jazzfestival og SM bedste jazzgruppe 2023, har bandet og den karismatiske sanger Elvira Lundstedt på et år etableret sig på kendte scener rundt om i Sverige og besøgt jazzscener og klubber såsom Bangen jazz & blues festival, Ystad jazz festival, Umeå, og CPH jazz festival samt Utopia Jazz (Gbg) og Stampen (Sthlm). 

I 2024 har bandet med et debutalbum release og nye arrangementer gjort klar til den helt store sommerturné, der fejrer Duke Ellingtons 125-års jubilæum. 

 

“Den svenske ung grønne men allerede prisvindende Sound of Duke-hyldest sekstet, med vokalist, guitar- og pianist, rytmegruppe og danertalentet Teis Ortved (ts) spillede i det lummer-restaurerede Drop Inn torsdag den 30., hvor deres aldersgruppe samt jeg og andre ældre var forbi og støtte foretagendet, der efter en del rødmen fik spillet sig ind i varmen, så alt held og håb til det.”

T.S. Høeg Jazz Special

Med värme, spelglädje och känsla för idiomet skapar denna konstellation av högt drivna musiker en oemotståndlig energi som går långt över scenkanten.” – Amanda Sedgwick, Carl Bagge m. fl. (Jury – Blue House Youth Jazz Festival)

 

Elvira Lundstedt, vokalist SE

Teis Ortved, tenorsaxofon DK

Gustav Stefansson, gitarr SE

Arvid Bärtås, piano SE

August Bergvall, kontrabas SE

Elis Comén, trummor SE

Spotify- Debut album våren 2024 

https://open.spotify.com/album/0u2ul0hwItCI24HL3YUImM?si=EdS9174JTqK98z4ByTbpFw

Liveklip 

Stampen, Stockholm – 

https://youtu.be/_5ryc9mxXQ0?feature=shared

Bangen blues & jazz festival, Sandviken 2023- https://youtu.be/_IcyD_SxeSw

https://youtu.be/W1NHsCIkKLY

https://www.instagram.com/soundofduke/

Område med vedhæftede filer

Forsmag på YouTube-video Dont get around much anymore – Duke Ellington- Sound Of Duke

Dont get around much anymore – Duke Ellington- Sound Of Duke

Forsmag på YouTube-video Sound of Duke – Things Ain’t What They Used To Be

July 07 2024

Details

Date: July 7
Time: 4:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04