fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Soulcase Festival v. Marten Bilton/Ruby Sky

Dette er en intimkoncert med tre forskellige acts. Læs om bandsene her:
RUBY SKY er et dansk/norsk alt-R&B band, der laver musik lige i mellem dag og nat – når den rubinrøde himmel kommer frem.
Gennem deres organiske lyd og eftertænksomme lyrik, får de dig til at glemme alt om tid og sted – og bare være til i nuet som den du er.
De kan kendes på deres altid varierende fokuspunkt i musikken, hvor alle instrumenter løfter i flok – og på skift. Gennem deres groove får de gulvet til at gynge under dig, og skaber en bobbel, hvor det eneste der eksisterer i verden er beskidte beats, farverig harmoni og fængende melodier.
Aktuelt for RUBY SKY er lige nu er færdiggørelsen af deres første EP, alt imens de prøver den nye musik af til enkelte live-shows rundt i det danske land. EP’en udkommer i sensommeren, hvor de tager på danmarksturné med det københavnske band KANT.
Bilton Marten
Den dansk/canadiske sanger og sangskriver Bilton Marten er en fremadstormende singer-songwriter, som sigter efter toppen af dansk pop. Med sin ekstraordinære stemme og nærværende karisma, er Marten i sandhed en fængslende performer. Musikalsk henter han inspiration hos navne som Paolo Nutini, Rob Thomas og Kings Of Leon, men Bilton Marten er sin helt egen og skal helst opleves på scenen, live!
Sponsoreret af Honorarstøtte og Statens Kunstfond
#kunstgørenforskel #livemusik #originalmusik #originalmusic #livemusicincopenhagen #cphmusik
May 14 2022

Details

Date: May 14, 2022
Time: 9:00 pm
Cost: 150DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04