fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

LaFontaine@DropInn: Six City Stompers

Mads Mathias – vocal, saxophones
Peter Marott – trumpet
Peter Rosendal – Flugabone, piano
Regin Fuhlendorf – banjo
Kasper Tagel – bass
Morten Ærø – drums

 Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene.

Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den crooneren og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer.

En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre.

Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum.

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris, med mere end dobbelt så mange stemmer end alle andre deltagende orkestre tilsammen. Orkesterets medlemmer vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser.

Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa og Kina.

De har spillet på de fleste danske jazzfestivaller, i store VEGA i København og været på landsdækkende tv i både Danmark (DR1) og Norge (NR1). Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenhedskoncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans, efter orkanen Katrina. Det populære band har de sidste år spillet udsolgte koncerter som husband på Copenhagen Jazzhouse med prominente gæster og har udgivet de anmelderroste albums ”Work Around the Rules” (2008), ”Miss Floridor” (2011), børnepladen ”Dig og mig og vi to” (2012) og senest ”The Formula (2013). Derudover blev bandet i 2013 kåret som årets børnejazznavn og vandt en Danish Music Award ved DMA Jazz.

November 27 2020

Details

Date: November 27, 2020
Time: 3:30 pm - 6:30 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04