Loading Events
  • This event has passed.

Singers

Entre 175 kr
Forsalg Billetto, eller Mobilpay or cash (door)
Singers er en af DK’s stærkeste acappella grupper. Nøgleordene for denne prisbelønnede vokalgruppe er groovy pop & personlige jazzfortolkninger, stærke solister & lækre arrangementer. Singers synger deres smukke arrangementer af kendte pop-hits og jazzklassikere, arrangeret specielt til dette unikke vokal-orkester og hentet fra de 3 CD’er de indtil dato har udgivet.
Igennem årtier har vokalgruppen Singers været en vigtig del af den danske acapella-scene. Mange vokalgrupper har taget deres udgangspunkt i sangere hentet fra korverden, men Singers har altid været båret af en grundstamme af leadsangere med stærkt individuelt udtryk og stort solistisk overskud. Sangerne kommer fra forskellige dele af musikmiljøet med baggrund i Det Rytmiske Musikkonservatorium og orkestre som BaSix, Blast, Bryan Rice & Voices of Joy.
Udover den almindelige løbende koncertvirksomhed og studieindspilninger har gruppen i gennem årene kastet sig ud i mange forskellige projekter lige fra skolekoncerter, familiekoncerter, vokalworkshops, til kor på danseforestillinger og på tegnefilm. De sidste 10 år har Singers været på turneer i Danmark, Sverige, Tyskland, Taiwan, Kina, Singapore og Hong Kong.
Singers har begejstret fans overalt i både Europa og Asien, så glæd dig til en koncert fuld af nærvær & musikalsk skønhed, stramme beats & store ballader.
Line-up:
Britt Hein
Helle Henning
Claus Storgaard
Mads Enggaard
Toke Wulf
September 29 2022

Details

Date: September 29, 2022
Time: 8:00 pm
Cost: 175DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04