Loading Events
  • This event has passed.

Silja Okking & Kaspar Jolin – Colling & Mandrup

Aftenen præsenteres af TV-komikerne Carsten Colling og Warny Mandrup, som selv optræder kl. 21.
SILJA OKKING & KASPAR JOLIN (kl. 20)
Duoen, som i dagens anledning er udvidet til en trio, er en intens oplevelse af autentisk, akustisk vellyd. Repertoiret er popmusik, i bred forstand, med Silja Okkings lækre røst i forgrunden, bakket op af Kaspar Jolin´s elegante guitar-akkompagnement og korstemmer. Udvidelsen, som bassisten Jesper Falkensteen personificerer, sikrer et spændende, rytmisk fundament og en solid bund i musikken. Det lille orkester er kendt for at udkomme smukt, afslappet og underholdende.
Silja Okking: Sang
Kaspar Jolin: Guitar og sang
Jesper Falkensteen: Percussion og bas
COLLING & MANDRUP (kl. 21)
LUN OG LÆKKER BOSSA NOVA PÅ DANSK
Dette musikalsk show med entertainerne Warny Mandrup og Carsten Colling består af klassiske bossanova sange tilsat finurlige, danske sangtekster, skabt af duoen selv. De to spasmagere har et skønt nærvær, glimt i øjet, musikalsk overskud og sikker komisk timing. Imellem sangene kommer Carsten og Warny med sjove og tankevækkende betragtninger fra den brogede danske hverdag, mange voksne er omgivet af. Colling & Mandrup leverer et anderledes, relevant og frem for alt underholdende indslag. Carsten Colling (sang og saxofon) er tekstforfatter, idéudvikler og TV-redaktør. Warny Mandrup (sang og percussion) er komiker, filminstruktør og TV-vært.
Carsten Colling: sang og tenorsaxofon
Warny Mandrup: sang og percussion
Se en af duoens musikvideoer her:
https://youtu.be/BwmvDQRq6x0
SEVEN TIMES CRAWFORD (kl. 22)
Den københavnske sanger Christine Colling fortolker hits fra den amerikanske soulstjerne Randy Crawfords verdenskendte repertoire. Du kommer til at høre lækre sange du kender, men som du måske ikke har hørt i årevis, og du bliver med garanti glad i låget af at nynne med på klassiske hits som “Street Life”, “One Day I´ll Fly Away” og “You Might Need Somebody”.
Christine Colling: Sang
Kaspar Jolin: Guitar og sang
Carsten Colling: Piano og tenorsaxofon
Ole E. Mortensen: Bas
Jesper Falkensteen: Percussion
April 11 2024

Details

Date: April 11
Time: 8:00 am - 8:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04