Loading Events
  • This event has passed.

Second Line Jazzband

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets
oprindelige 6 medlemmer tilbage. Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV og radio udsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, Frankrig, Lettland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig i Sverige. Orkestret har udgivet 14 Cd’er, hvoraf den seneste “Monkey man” kom på markedet i 2015.
Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleans inspirerede stil bandet har. Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin. Krydret med blues og gospel, skaber disse – endnu relativt unge – musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazzen. Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk live band hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med.
Derfor er bandet også mange steder blevet publikums favoritter og har lavet publikums rekorder gang på gang. Bandet turnerer meget og har gennem årerne haft besøg af gæste artister, så som Lillian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kellin, Roy Williams, Pauline Pierce, Phil Mason og Kenneth Arnström m fl .
Second Line Jazzband består af…
TBA -trompet & sang
Niklas Carlsson – trækbasun & sang
Olof Skoog – saxofoner, klarinet & sang
Anders Wasén – banjo
Per Bach – kontrabas
Johan Horner – trommer
Medlemmer. kr. 50,-
Gæster: kr. 80,-
Dører åbnes kl. 13.00
August 28 2022

Details

Date: August 28, 2022
Time: 2:00 pm - 4:30 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04