fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Sandra Hakky & band

Entré pris kr. 60,-
Sandra Hakky & Band live:
Sandra Hakky & band byder på svedige beats, synth og Hakkys soulsikre vokal i front, når de spiller live. Det er energisk og veloplagt pop, soul og R’n’B a la Madonna møder Dua Lipa i et moderne og hårdtslående lydunivers med en kombination af back tracks, liveinstrumenter og vokal.
Sandra Hakky har netop udsendt albummet ”Hakky The System”, hvortil hun selv har skrevet al musik og tekst og produceret i samarbejde med Mintmann. Singlerne ”To My Knees”, ”Making Moves” og ”Work it!” fra albummet, har fået radio airplay på blandt andet DR P4.
Sandra Hakky er en dansk sangerinde, sangskriver og musikproducer, født i Holbæk og med rødder i Egypten og USA. Som kun 19-årig blev Sandra Hakky signet på Universal Music og hittede blandt andet med sangen ”To tilbage” fra det dansksprogede retro soul/pop album ”Sandra Hakky” (2009).
Sangerinden har stadig masser af kærlighed til det oldschool og funky og har samtidig adderet en mere voksen, ”no nonsense” attitude og en moderne popsound til sin musik.
På det nye materiale fungerer Sandra Hakky både som sangskriver, sanger, musiker, programmør, co-producer, stylist og multimedieartist.
Besætning:
Offentlige links til Sandra Hakkys musik
Sponsoreret af Kobenhavns Kommunes Honorarstøtte og Statens Kunstfond
August 11 2022

Details

Date: August 11, 2022
Time: 8:00 pm
Cost: 60DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04