fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Papkasseshow

Sponsoreret af Kulturministeriet.

Gratis arrangement! Book en billet (se link nederst), så du sikre dig adgang, der er begrænset billetter pga. Covid 19 reglerne skal overholdes. Du kan også bestille via Knappen “BUY TICKET”.

OM SHOWET:

Vi har vi glæder os sindssygt meget til at skulle optræde for jer på dette københavnske legendariske musiksted hvor rigtige musikere spiller på rigtige instrumenter. Så sikke fornøjelse det er som Danmarks eneste levebrødspapkassespillere at optræder på Drop Inn under navnet papkasseshow.

Vi optræder med et show fyldt med humor og velkendte sange i nye fortolkninger.

Dans fra scenen forekommer, og forvent at vi bogstavelig talt rykker langt ud over scenekanten og måske ud på gaden, hvor vi begynde som gademusikanter for mange år siden.

Der er ikke den musikalske genre, vi ikke med lys i øjnene ynder at kaster os over.

Hør de skæve fortolkninger af hits som  Bohemian Rhapsody til Himmmelhunden over det moderne samfunds ny nationalhymne ”Happy” og mange flere.

Måske kommer din yndlingssang i papkassemaskinen.

Det hele foregår med to mænd på scenen med en guitar en papkasse og to stemme og et show blandet op med grovkornet humor, improvisationer, musikalske finurligheder og en livlig dialog og involvering af publikum.

Gratis billetlink her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/i9w0excuhg

September 16 2020

Details

Date: September 16, 2020
Time: 7:30 pm - 8:00 pm
Cost: Free

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04