fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

North Folk – 100% upcoming nordisk folkmusik!

Bandbio:
“Ved foden af Rocky Mountains ligger et nybyggerhus nær den brusende flod, omkranset af tronende graner. Skandinavere har slået sig ned her og lader naturen og deres personlige historier være inspirationskilder til deres musik.
Dette er fornemmelsen når nordeuropæisk og amerikansk folkemusik smelter sammen i musikprojektet North Folk.
Mai Kjeldgaard og Jonas Holst har brugt halvandet år på at skrive sange, der handler om alt det almindelige, som vi mennesker kender lige fra kærlighed, smerte, opvækst og savn til traditionel historiefortælling.
Det er noget alle kan relatere til og musikken faciliterer dermed en folkelig samling.
North Folk har skabt et socialrealistisk og drømmende univers, som rører lytteren. De startede som duo, hvor simple sange og smukke vokalharmonier var i højsædet, og udfolder aktuelt deres musik med et velspillende band.
Christian (kontrabas) og Jakob (trommer) danner det solide underlag, som et kulfyret godstog der vugger gennem prærie-landskabet.
Tue (el-guitar) skaber vinden i træernes kroner med sine lækre guitar-toner. Det er folkemusik med et moderne twist.
North Folk er nordisk folk-musik dybt forankret i den amerikanske sangskriver-tradition. De er blandt andre inspireret af Chris Stapleton, Johny Cash, Allison Krauss & Union Station, Willie Nelson, Dolly Parton, Paul Simon, Joni Mitchell og danske Mike Andersen
Hvis du vil med på en fordybelses-rejse i de nordligste skove og en rask ridetur på prærien skal du helt sikkert lytte til North Folk. Du vil ikke fortryde det. “
Band-besætning:
Jonas Holst Ladefoged: Vokal, guitar, klaver
Mai Kjeldgaard: Vokal
Tue Damskov: Guitar
Christian Flindt Heckermann: Bas, vokal
Jacob Rozario: Trommer
Entre: 60 kr
June 09 2022

Details

Date: June 9, 2022
Time: 8:00 pm
Cost: 60DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04