fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Niels HP / Kjeld Lauritsen kvartet

Entry: DKK 120,-
Niels HP/Kjeld Lauritsen kvartet
Niels HP Vokal og Conga Trommer
Kjeld Lauritsen Hammond Orgel
Krister Jonsson Guitar
Mads Andersen Trommer
Niels HP bliver ofte nævnt som en af de bedste sangere, vi har herhjemme. Med en fortid i det legendariske funkband Ridin’ Thumb har han været med til at sætte en høj standard inden for genren. Med dyb inspiration hentet hos bl.a Ray Charles og Stevie Wonder, har Niels HP med sin rytmiske, legende vokal vundet mange hjerter ved hans koncerter i både ind- og udland. han er desuden kendt for sin medvirken i diverse musikteater opsætninger som Hair, Matador, Den eneste ene m.fl.
Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Han udfylder den traditionelle rolle i gospelmusik og orgeljazz, nemlig at erstatte både keyboards og bassist. Kjeld havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 plader i eget navn foruden et par stykker som solist med Big Bands og 2 i samarbejde med den Islandske saxofonist Sigurdur Flosason.
Krister Jonsson guitar og Mads Andersen trommer sikrer det groovy swing og den perfekte backing for de to solister i gruppen.
July 05 2023

Details

Date: July 5, 2023
Time: 8:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04