fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Nic’s Garage

Entry: 70 DKK Door sale only
Nic´s Garage er et 4-mands dance-rock orkester hvor hits du kender, hits du har glemt du kender, og hits som nogen du kender kender, bliver kyndigt genopfrisket med en højglanspolering og en Wunderbaum. Fortolkningerne fremføres med finesse og sans for detaljen, med swing´et i centrum og stor fokus på vokalharmonier.
Nic´s Garage blev dannet tilbage i 2015 i en rus af iver efter at genoplive alle de sange som vi igennem tiden har skrålet med på, og spillet luftguitar til, men som i dag mest bliver spillet i din lokalradio efter midnat.
Repertoiret inkluderer sange fra slut 70’erne og frem til slutningen af 00’erne, med et par enkelte undtagelser. Kunstnere som bl.a. David Bowie, Bryan Adams og The Foo Fighters er repræsenteret sammen med The Rembrandts, Adele, Muse, Kim Wilde, The Backstreet Boys og mange mange flere – en stor dejlig “potpourri” af musik du ganske enkelt ikke KAN sidde stille til!
Nic’s Garage er:
Nicolai Lerche vokal / guitar
Martin Schwerin guitar / kor
Steve Cherry bas / kor
Jesper V. Holm trommer / kor
Fun facts:
Vidste du..
at Nic engang har spillet for Kronprinsparret, og i skrivende stund kan tage 2,9 armhævninger.
at Steve tilbage i 80’erne har turneret med både Queen og Sweet, og tager sin Te alvorligt.
at Jesper har spillet trommer i cirkus Arena, og er parat til at sælge sin sjæl for en Faxe Fad.
at Martin også spiller guitar i DKs ældste Led Zeppelin Jam, og er den lykkelige ejer af mere end 17 kubikmeter vintage og boutique amps.
September 09 2023

Details

Date: September 9, 2023
Time: 10:30 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04