fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Mette Juul, Peter Rosendal & Mikkel Riber

Entry: DKK 100,-
Med sin stemme og guitar synger sanger og sangskriver Mette Juul sange fra egen hånd og fra den amerikanske og brasilianske sangskat. Med musik der bevæger sig i grænselandet mellem jazz og singer-songwriter traditionen, er Juul kendt for at tiltrække både jazz entusiaster og et bredere publikum.
Med sig på scenen har Juul en række jazzmusikere fra toppen af dansk jazz.
Juuls album CHANGE og efterfølgeren New York – Copenhagen (Universal Music) bliver modtaget virkelig godt internationalt og i Danmark med nominering til DMA Jazz Award. Det er blandt meget andet musikken herfra publikum kan glæde sig til at høre. Herudover kan man glæde sig til at høre helt nye sange, til Juuls kommende udgivelse, skrevet af Juul selv eller i samarbejde med pianist Peter Rosendal.
Mette Juul : vokal/guitar
Peter Rosendal : piano
Mikkel Riber : bas
“Mette Juul er en fornem vokalist. Hendes stemme er på en gang sart og kraftfuld, og hendes frasering sidder lige i skabet” Henrik Palle – Politiken
“Call it vocal charisma.
Danish singer Mette Juul has an exceptionally intimate and unadorned voice” Downbeat
“Det är bara att glömma det piskande regnet och den påflugna blåsten och NJUTA” Lira
“Sången är personlig och varm, hon visar en stor äkthet och en bedövande närvaro i sina sånger, med texter, som inte bara är tilltalande, utan fängslande” Review – Change – Opulens – Sverige.
July 01 2023

Details

Date: July 1, 2023
Time: 4:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04