fbpx
Loading Events

Marie Carmen Koppel med band

Buy tickets via link – entry 150,-

En oplevelse – En sangstemme udover det sædvanlige. 

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.

Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Whitney Houston er også Marie Carmens erklærede idol.
Marie Carmen Koppels repertoire spænder vidt fra soul, gospel og over til Jazzen som også står Marie Carmens hjerte nær. Hun synger sine egne sange samt fortolkninger af hendes yndlingssange. Alle hentet fra hendes lange karriere og 10 solo albums. Hun akkompagneres af pianist Søren Bebe.

 

Marie Carmen Koppels 10 album “Forgiveness” udkom i 2023

Lucia odoom / anmeldelse af “Forgiveness” i Politiken:

“ Efter verdens længste januar er dette album som at blive svøbt i et blødt og varmt tæppe, lyden af håb midt i en tid med megen weltsmertz”

“Alle i dette land kender hendes stemme, der burde blive ordineret som medicin til hele befolkningen i influenza sæsonen” 

“ Hendes tiende solo album “Foregivness”, udkommer efter nogle hårde år. Men på trods af alle disse prøvelser er der en stor kærlighed og tillid til verden i alle sangene. I sær i de første tre sange “Forgiveness”, “Perfect ruin” og “Fly, der lyder af rolig soul krydset med Koppels signaturgospel og sågar lidt Country undertoner på “Perfect ruin” “.

Og forgiveness fik 5 stjerner i Gaffa, Ivan Rod skrev bla:

“Hun omtales ofte som Danmarks ukronede Souldronning, og det Prædikat kommer ikke ud af det blå. Marie Carmen Koppel er ud af den gennemmusikalske Koppel-familie, men er i dag dem af alle der besidder den mægtigste vokal. Det er den, vokalen, der har gjort hende landskendt, ikke familien”

 

Marie Carmen Koppel har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse. 

Line-up

Marie Carmen Koppel / Vokal

Steen Rasmussen  / Keysboads

Dan Rasmussen / Bass

Mads Michelsen / Trommer

July 11 2024

Details

Date: July 11
Time: 8:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04