fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

LaFontaine@DropInn: Thomas Fonnesbæk & Hans Ulrik kvintet

Hans Ulrik sax
Kira Martini vokal
Bo Møller guitar
Andreas Svendsen trommer
Thomas Fonnesbæk bas

Thomas Fonnesbæk har samlet et hold af La Fontaines bedste navne til en aften med Swing, Bebob og uventede improvisationer.

Thomas Fonnesbæk, (1977), dansk superbassist, har igennem sin alsidige karriere spillet sig ind i en verdenselite af jazzmusikere med bl.a. Didier Lookwood, Enrico Pieranunzi, Justin Kauflin, Aaron Parks, Christian Sands, John Taylor, Lars Jansson, Helge Lien, Paulo Freso, Harvey Mason, Stefano Bullmondo, Adam Baldych, m.fl.

På de hjemmelige breddegrader er han bl.a. kendt for sit duo- samarbejde med sangerinden Sinne Eeg som har høstet fine anmeldelser ind verden over og duen modtog i 2015 en dansk jazz Grammy.

Derudover har han haft nogle fornemme sidemand gigs hos bl.a. den svenske Pianist Lars Janssons Trio som har spillet verden over i de sidste 10 år, Enrico Piernunzi Trio/Duo, Justin Kauflin Trio (Quensy Jones Productions) , Mona Larsen, Lis Sørensen, Søs Fenger, m.fl.

Han er kendt for sit virtuose spil og blændende teknik som gør ham til en eminent solist og akkompagnatør, og i sammenspillet med xxx er det improvisation i særklasse.

November 29 2020

Details

Date: November 29, 2020
Time: 7:00 pm - 8:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04