fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

AFLYST! LaFontaine@DropInn: The Supreme Court feat. Kuku Agami og Patrick Dorgan

Kuku Agami (rap)
Patrick Dorgan (vokal)
Jacob Broholm (wurlitzer)
Pelle Von Bülow (guitar)
Jonathan Rahbæk (el-bas)
Andreas Fryland (trommer)

Det Københavnske musikkollektiv The Supreme Court leverer et originalt Mashup mellem hiphop, soul og jazz. Med klare referencer til kunstnere som J-Dilla, Thelonious Monk og Eddie Harris, blander bandet funky beats med jazzede klange og knivskarpe rap-tekster.

The Supreme Court har de seneste år markeret sig på de danske scener med et sprudlende og energisk live-koncept med skiftende solister.

Denne aften har The Supreme Court medbragt 2 kunstnere fra den absolutte top i dansk hiphop/soul og pop- musik, Kuku Agami & Patrick Dorgan.

Kuku Agami begyndte sin karriere i 1989, og få år senere havde han stor succes med “Al Agami & The Agoni Brothers”, et familie band med brødrene Al og Joseph. Gruppens udgivelse “Covert Operations” (Mega Records) vandt en grammy i 1993.

Senere blev Kuku nærmest folkeeje på Tv-skærmen med “Zindy Kuku Boogaloo”. og de seneste år har han optrådt med populære funkbands som “Wonderbrazz”, “Ridin’ Thump” og Ida Nielsen (PRINCE m.m.).

Patrick Dorgan slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet “Marilyn” og det efterfølgende album “Painkillers”, der bl.a.kastede en nominering af sig som “Årets Talent” til P3 Guld og “Årets Navn” til Zulu Awards

December 28 2020

Details

Date: December 28, 2020
Time: 7:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04