fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Jazz Five – 25 ÅRS JUBILÆUM + RELEASE PARTY feat. Tricia Boutté (US)

25 år, 2000 koncerter, 8 albums og et utal af kilometer på landevejen senere. Det er tid til at fejre os selv, udgivelse, vores publikum og musikken vi har spillet gennem 25 år. Dertil er det også denne aften vi udgiver kommende album. Vi glæder os helt vildt og håber at se jer alle.
Jazz Fives kommende album er en EP med egne arrangementer af kendte og ukendte soulnumre fra New Orleans, samt egne nye numre med rødderne dybt plantet i New Orleans’ sumpede muld. Special guest på albummet er stjernesangerinde Tricia Boutté fra New Orleans. Dertil er der ekstra brass på flere numre, samt sprød sydstatsguitar. Altsammen for at give et autentisk og unikt udtryk, der både peger fremad og har styr på traditionen.
LINE-UP:
Tricia Boutté (vcl)
Bjarke Nikolajsen (tp)
Stefan Ringgive (tb)
Johan Bylling Lang (s)
Jeppe Zacho (s)
Esben Hillig (p)
Jonas Starcke (b,vcl)
Stefan Andersen (dr,vcl)
Entré: 100 kr. Købes i døren eller forsalg:
https://place2book.com/da/sw2/sales/m9dzcibfuu
PROGRAM:
20.00: Dørene åbner + 100 gratis øl
22.00 – 01.00: Koncert
______
Jazz Five udstråler altid overvældende spilleglæde og leverer et professionelt og udadvendt show i topklasse. Publikum inviteres med til Mardi Gras fest i New Orleans og efterlader ikke tvivl om, hvor festen foregår og hvem der er foregangsmænd.
Det nye album såvel som sceneoptræden er et musikalsk kærlighedserklæring til “The Big Easy” og et uimodståeligt møde mellem Danmark og New Orleans anno 2021; soundtracket til din festival, dit jazzklub arrangement eller den helt fede funky jazz aften på dit spillested.
February 05 2022

Details

Date: February 5, 2022
Time: 8:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04