fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Jakob Sveistrup

Entry: DKK 125,-
Jakob Sveistrup synger julen ind
Julen er en helt særlig tid. Fyldt med traditioner hvor særligt musikken genkalder minder og skaber juleglæde til alle aldre.
Oplev den fænomenale sanger synge sig gennem nogle af hans absolutte yndlings juleklassikere!
Han vil lufte både salmer, traditionelle julesange og ikke mindst fortolke nogle af hans største pop- og soul julefavoritter på både engelsk og dansk. Derudover skal publikum ikke snydes for et par af hans egne hits!
Med sig har han sin guitarist og kapelmester Dennis Flacheberg som vil gøre sit ypperste for at få det til at smelte sammen i skøn forening.
De to har et fælles ønske om at levere en hyggelig koncert, skabe glæde og smil samt lade lytteren slippe julestressen for en stund, puste ud og læne sig tilbage i sædet og blive underholdt.
Jakob Sveistrup – soulsanger fra Odense med begge ben plantet solidt på den danske musikscene. 5 albums i rygsækken, et hav af koncerter som solist med eget band samt eget pladeselskab. Vinder af det danske Melodi Grand Prix i 2005.
Dennis Flacheberg – guitarist og kapelmester med fingrene begravet dybt i den danske musikbranche. Han har bl.a spillet/indspillet med Hjalmar, Back to Back, Johnny Logan, Joey Moe, L.I.G.A og mange andre.
December 21 2023

Details

Date: December 21, 2023
Time: 8:00 pm
Cost: 125DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04