fbpx
Loading Events

Iben Glassow Quartet – Dedicated to Divas

Buy tickets via link – entry 100,-

På programmet er en hyldest til jazzens legendariske divaer, fyldt med energi og sjæl. Træd ind i vokalens fortryllende verden, når Iben Glassow denne eftermiddag fortolker nøje udvalgte jazzstandards. Inspireret af hendes favorit vokalister gennem tiden, både forgangne stjerner og nutidens lysende skud, vil du opleve fantasifulde fortolkninger rige på indlevelse.

 

Kom og lad dig rive med af en af byens spirende jazzvokalister og opleve både up-tempo numre, der løfter dit humør, samt fortryllende ballader, der giver ro helt ind i sjælen. Iben er stærkt bakket op af Københavns “finest” denne aften i kvartet formatet. Forvent øjeblikke, der vil trænge ind i nervesystemet på den helt rigtige måde.

 

Om Pelle von Bülow

Pelle von Bülow er trods sin unge alder en af Danmarks bedste og mest efterspurgte jazzguitarister. I 2022 blev han tildelt Erik Moseholm prisen og i 2020 også Tivoli Jazz Pris for sin store kunstneriske integritet og klanglige nærvær. Som akkompagnatør er han i verdensklasse, og han kan, som en af de få, bevæge sig ubesværet mellem jazz, latin, blues, funk, R&B og pop. Således er han ved siden af sit virke i jazzmiljøet en fast del af Erran DDs orkester Drori Hansens Furniture. Hans evne til at skabe en unik lyd og klang, samt hans forståelse for musik, gør ham til en ledende figur inden for dansk jazz

 

Om Rune Fog-Nielsen

Rune Fog-Nielsen trods sin unge alder er Rune allerede godt etableret på den danske jazzscene. Med sin store energiske sound og hård swingende beat. Rune har optrådt med navne som,

Bernt Rosengren, Tomas Franck, Carsten Dahl, Alex Riel, Christina Von Bülow, Robert Lakatos, Emmet Cohen, Jesper Thilo, Niels Jørgen Steen, Ben Besiakov, Carl Winther og mange flere.

Med sin kærlighed og respekt for Jazz traditionen er han på vej til at følge trop med de store bassister Danmark har budt på i tidens løb….

July 05 2024

Details

Date: July 5
Time: 4:00 pm

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04