Loading Events
  • This event has passed.

AFLYST // HIPHOP NIGHT TFA/MILO / KOMA

Hiphop Night! Her kan du opleve 3 forskellige acts, som netop er aktuelle med ny musik!
Støttet af Kulturministeriet, Honorarstøtte og Statens Kunstfond.
#kunstgørenforskel #kulturministeriet #dropinn #honorarstøtte #statenskunstfond #livemusik #hiphop
Om KOMA:
KOMA kan bedst beskrives som emo-pop. Hans musikalske udtryk trækker fra en håndfuld genrer der sammen skaber et lydunivers ikke set ofte på den danske musikscene.
Catchy hooks, melankolsk selvindsigt og overfladiske romancer er drivkraften, bag en kunstner der formår at gøre hjertesorger til en fest.
Besætning
Chris Seneberg
Om TFA, rapper/sanger!
Aktuel med nyt, samt en EP på vej i okt’21. Han er en af Danmarks hurtigste rappere, han levere flow og en vild teknik der giver en unik lyd og det mestrer han på højeste plan.
TFA har udgivet en del musik og har spillet over 130 live shows rundt på landets scener og klubber. Han har været på plakater med de største navne i DK. TFA har også varmet op for Kaliber flere gange, Pede B, jokeren, L.O.C. og mange flere. Ligeledes har L.O.C har godkendt, at TFA kunne bruge en sample fra ham til et track. Det blev til udgivelsen “Ka ik la vær” af TFA.
Nu er han på scenen igen, og det er altid et spækket show han præstere at give live, hvor man tit kan opleve en del accapella fra den spydige rapper!
Om M.I.L.O.
M.I.L.O, enorm talentfuld og en meget kæk rapper, der har meget på hjertet! M.I.L.O, der har flere år på bagen, er stadig aktuel på den danske hiphop scene. M.I.L.O mestrer rap helt unikt. Hans passion omkring større emner, uretfærdighed og relevante budskaber, får han gennem musikken til at sidde lige i skabet.
Hans lyd er skarp, en klasse for sig. Han er sprød til at lege med ordene, og har udgivet en god del musik gennem årene. Han har optrådt en masse rundt i DK med de større navne på plakaten, også som support for større kunstnere.
M.I.L.O er også veteran fra Afghanistan, derfra kommer også en del velskrevne numre med dybe tekster og følelser. Kæk og flabet er han dog også den unge herre og det afspejler sig i hans tekster, men også når han optræder, og får publikum med sig. Han er en der sparker røv på scenen og skal opleves live. CREW/ BESÆTNING: On stage (TFA, vokal – M.I.L.O, vokal – Alex, Backup – Dj/lydmand)
INSTAGRAM dettfadk og martinmilo85
November 20 2021

Details

Date: November 20, 2021
Time: 8:00 pm
Cost: 60DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04