Loading Events
  • This event has passed.

Helle Henning trio

Helle Henning & Christina von Bülow with friends

  1. 11.7 kl. 19 – 21

entre 120 kr

Line UP

Helle Henning – voc

Christina von Bülow – sax

Nikolaj Hess – piano

Jens Skou – bas

 

Sangeren Helle Henning er blevet kaldt den første jazz-singersongwriter herhjemme. Med sin lækre mørke stemme, stærke sange og meget personlige stil, giver hun altid publikum en varm og nærværende live-oplevelse. Hun har lige fået udgivet sit 4. anmelderroste album “As Long As We Both Know” på Storyville Records: “Ved siden af store stjerner som Chick Corea, Pat Matheny, Kurt Elling og John Scofield er As Long As We Both Know placeret på listen over de 22 bedste internationale udgivelser i 2020” (Webmagasinet JazzBluesNews)

 

Christina von Bülow er en af de mest elskede altsaxofonister. Med sin helt unikke smukke lyd og lyriske spil har hun skabt sig et stort publikum både i Danmark og i udlandet.

 

Pianisten Nikolaj Hess er en af de mest etablerede og brugte jazzpianister. Hans fine melodiske sans og ekspressive opfindsomme spil er altid en kæmpe fornøjelse at lægge øre til. Nikolaj & Helle har indspillet 2 album sammen i New York.

 

Bassist Jens Skou er en garvet musiker med mange livejobs i bagagen. Med sin varme smukke lyd lægger han den perfekte bund i musikken

 

De 4 venner spiller denne aften et skønt mix af eget materiale og det bedste fra den store jazzbook.

July 11 2021

Details

Date: July 11, 2021
Time: 7:00 pm - 9:00 pm
Cost: 120DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04