Loading Events
  • This event has passed.

Gunde On Garner

Koncert for LA FONTAINE

Gunde On Garner

Henrik Gunde piano

Nicolas Koch bas

Karsten Bagge trommer

Eliel Lazo congas

Bag navnet ”Gunde on Garner” gemmer orkestret ”Henrik Gunde Trio – plays Erroll Garner” sig.
Eneste forskel er, at med tiden er Garners musik skiftet ud med Garner inspirerede udgaver af populære melodier fra bl.a. den danske sangskat.

Trioen har i år udgivet sin første cd “Gunde on Garner” , som allerede har solgt godt både herhjemme og i udlandet. CD’en har undertitlen “Songs that could have been played by Erroll Garner – if he had only known them”.

Gunde har valgt en række fremragende melodier af bl.a. Billy Joel, Norah Jones, Kim Larsen, Kai Normann Andersen og Jacob Gade. Og i de overraskende arrangementer bliver musikken endevendt, gennemspillet og revitaliseret på udpræget “Garner” manér.

Henrik Gunde er en af landets bedst spillende musikere, passer ind i alle formater og behersker de fleste stilarter. Og så er han begavet med et sjældent formidabelt swing. Det mærkes tydeligt at Gunde har studeret Garners rytmik og hans tilgang til musikken, men uden at sætte sin egen originalitet over styr.
Læs bl.a. de mange flotte anmeldelser på: www.gundeongarner.dk

Som et ekstra krydderi medvirker congamesteren Eliel Lazo ved koncerten på Drop Inn, en internationalt efterspurgt musiker, der p.t. er grounded i danmark.

November 16 2020

Details

Date: November 16, 2020
Time: 7:00 pm
Cost: 100DKK

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04