fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Gummer/Holberg/Rytkov

Entré: Free
Gummer/Holberg/Rytkov er klar med Den Nye LP René Gummer, Rune Holberg og Jesper Rytkov – har spillet sammen siden deres tidlige teenageår i begyndelsen af firserne, og selv om de alle også arbejder med andre forskellige ting, så kommer det bedste musik ud af dem, når de er sammen. ”Der er en eller anden magi ved at have kendt hinanden i 40 år,” siger drengene. ”Kanterne bliver filet til, man falder i smig og pulsen bliver til musik.”
Det er trioens tredje album på dansk siden debut-LPen fra 1986. Seks albums på engelsk er det også blevet til gennem tiden.
De ni nye sange på Den Nye LP handler om livet midt i 50erne. Om hvor let og svært det er at nå til midt i livet. Om svunden ungdom og fest, lumbago og hekseskud, leasede BMWer og den dybe trang til at tage sin elskede på køkkenbordet, der med alderen aftager omvendt proportionelt med lysten til et stykke med rullepølse.
Drengene spiller flittigt live, og det skyldes kemien i orkestret, mener de.
”Der er et eller andet med energien i det her orkester. Når vi spiller sammen, føles det som at blive fyret af på ryggen af en raket, som et ordentligt spark i røven,” siger de.
Sangen Lidt Endnu blev valgt som ugens danske indiepop-udgivelse på Spotify
Den Nye LP udkom digitalt den 25. august 2022.
April 06 2023

Details

Date: April 6, 2023
Time: 9:00 pm
Cost: Free

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04