fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Fyraftens Jazz v. Sofie Gottlieb & Søren Baun

Fyraftensjazz med Sofie Gottlieb og Søren Baun

Som datter af Jørgen Gottlieb (Gottliebkvintetten), som har spillet sammen med blandt andre Svend Asmussen og Finn Ziegler, er Sofie Gottlieb født ind i jazzen. Selv har hun delt scene med nogle af dansk jazz’ mest afholdte musikere, såsom Jakob Dinesen, Janus Templeton, Mads Mathias, Morten Ankarfeldt m.fl.

Hendes indlevelse og nærvær puster nyt liv gamle standarder og med sin varme klang, synger hun sig ind i hjertet på tilhørerne. www.youtube.com/user/sofieskovbogottlieb

Søren Baun er en effen og erfaren jazzpianist og soulsanger (og viceversa) med noget på hjerte. Han er inspireret af bl.a. Bill Evans, Nat King Cole, Stevie Wonder og The Beatles. I sommer spillede han i en tætpakket Drop Inn med sin trio Baun on Beatles, som udgiver et live-album senere i år. 

Han er ligeledes frontfigur i orkestret Acoustic Lounge, som udgav albummet The Sound i 2017 med bl.a. Jesper Bodilsen og Claus Waidtløv. 

Han soloprojekt BAUN er med originale jazz- og soulinspirerede sange i boldgade med Stevie Wonder og ligeledes klar med ny musik i nærmeste fremtid. www.reverbnation.com/baun

December 03 2019

Details

Date: December 3, 2019
Time: 4:30 pm
Cost: Free

Venue

Drop inn

Kompagnistræde 34
Copenhagen, 1208 Denmark

+ Google Map

Phone:

+45 33 11 24 04